Terrasschermen

Heerlijk buiten genieten van het ontbijt of een gezellige barbecue met vrienden en familie. De uitgekiende terrasschermen van Sunpoint Next Generation geven u alle ruimte om buiten te leven en te genieten.
U kunt kiezen voor een semi-gesloten behuizing. Hierbij is het doek beschermd tegen regen, maar de onderzijde is niet afgesloten. Kiest u voor een gesloten behuizing dan is het doek optimaal beschermd tegen weersinvloeden omdat in gesloten toestand het doek geheel afgeschermd wordt van de buitenwereld.
De doekkeuze bepaalt voor een groot gedeelte het uiterlijk van uw zonwering. Bij uw Sunpoint Next Generation specialist heeft u de keuze uit een grote collectie doeken. Zo kiest ú wat het beste past bij uw woning.


Terrasscherm Populair

De Balance Populair is hét instapmodel van de Sunpoint Balance serie en wordt gekenmerkt door een moderne ronde vormgeving in combinatie met hoogwaardige Sunpoint techniek.
Het doek van de Balance Populair wordt grotendeels beschermd door de bovenkap. Deze bovenkap zorgt er voor dat bij regen het doek niet nat wordt. De Balance Populair is leverbaar in breedtes t/m 550 cm en een uitval t/m 300 cm.
Uw zonwering bedienen vanuit uw luie stoel? Het is allemaal mogelijk met een RTS motor en afstandbediening. Uw Sunpoint specialist vertelt u graag alles over de eindeloze mogelijkheden.

Terrasscherm Coolshade

Heerlijk genieten van uw de zomer op uw eigen terras, maar zonder de schadelijke invloed van de zon. Dat kan met de moderne Balance Coolshade van Sunpoint. De Balance Coolshade is een modern vormgegeven gesloten zonweringsysteem en wordt gekenmerkt door een stijlvolle ronde vormgeving.
Door de gesloten constructie wordt het doek optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Zo geniet u nog langer van uw zonwering. De Balance Coolshade is leverbaar in breedtes t/m 550 cm. De maximale uitval van dit veelzijdige knikarmscherm is 300 cm.

Terrasscherm Privilege

Optimaal genieten van uw eigen terras, zonder de schadelijke invloed van de zon. Dat kan met de Balance Privilege van Sunpoint. De Balance Privilege is een modern gesloten cassettesysteem en wordt gekenmerkt door een stijlvolle ronde vormgeving.
Door de gesloten cassette wordt het doek optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Zo geniet u nog langer van uw zonwering. De Balance Privilege is leverbaar in breedtes t/m 550 cm. De maximale uitval van dit veelzijdige knikarmscherm is 300 cm.

Terrasscherm Privilege XL

De moderne zelfdragende cassette in combinatie met een doekschaal creëren een eigentijdse exclusieve uitstraling. Het scherm is bovendien geschikt voor grotere breedtes.
Door de gesloten cassette wordt het doek optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Zo geniet u nog langer van uw zonwering. De Balance Privilege is leverbaar in breedtes t/m 750 cm. De maximale uitval van dit veelzijdige knikarmscherm is 300 cm.

Bravo terrasscherm

Het knikarmscherm de Sunpoint Bravo is een van de nieuwste schermen in ons assortiment. De Sunpoint Bravo is een volledig gesloten cassette scherm. Wanneer het scherm gesloten is, zijn alle bewegende delen - inclusief het doek -netjes opgeborgen in een mooie afgeronde cassette.
Opvallen gaat dit scherm zeker, door de strakke compacte vormgeving en is leverbaar in maar liefst 6 kleuren.
Kleuren:
De Sunpoint Bravo is, afhankelijk van de maatvoering, leverbaar in de volgende kleuren
  • TZ (zilverkleur)
  • wit (RAL 9010)
  • crème/wit (RAL 9001)
  • structuurlak antraciet (RAL 7016)
  • structuurlak zwart (RAL 9005)
  • structuurlak Sepia bruin
Royal Maximus terrasscherm

Dit is DE vervanger van de Royal!
Vanaf medio mei is dit scherm leverbaar, Royal Maximus. Het scherm heeft qua uiterlijk enige gelijkenis met zijn voorganger en de prijsstelling is beter. De afwerking van het scherm mag er zeker zijn en is er op sommige punten vooruitgegaan. Standaard is de Maximus leverbaar in ral 9001 en ral 7016. Heeft u op dit moment vraag naar een dergelijk scherm? Geen probleem, wij kunnen tijdelijk, totdat Maximus leverbaar is, een vergelijkbaar scherm leveren voor de prijs van de Royal Super.