Rolgordijnen

Al jarenlang zijn onze rolgordijnen zeer gewild. Onze moderne collectie rolgordijnen kent unieke accessoires, bijzondere kleuren, mooie dessins en uit de natuur geïnspireerde stoffen. Zo kun je kiezen voor je lievelingskleur, de kleur die past bij je interieur of juist voor een kleur die heel gedurfd is. Laat je verrassen door de nieuwste technieken en de laatste trends.

Je kunt rolgordijnen kiezen uit twee uitgebreide collecties, lichtdoorlatend en verduisterend. Voor iedere smaak en voor iedere ruimte in huis is er een passend rolgordijn. De collectie rolgordijnen biedt een groot aantal modellen op basis van de modetrends Denim, Poetry, Heritage en Colour Blocking. Zo kun je kiezen voor de romantische stijl van Poetry of juist voor de stoere uitstraling van Denim. Zit jouw perfecte rolgordijn er niet tussen? Stel dan zelf je eigen rolgordijn samen en kies één van de schitterende stoffen en afwerkingen uit de Tailor Made collectie.

Nieuwe rolgordijnen collectie

De nieuwe rolgordijnen collectie is geinspireerd op modetrends die gepresenteerd worden op de catwalk. Inspirerend, onderscheidend en very fashionable!

Sprankelende modetrends

Als toevoeging aan de collectie is er een groot aantal rolgordijnmodellen toegevoegd op basis van de sprankelende modetrends Denim, Heritage, Poetry en Colour Blocking.